Som diferents, Som com tú!

Unió Sindical de Comandaments Operatius Mossos d’Esquadra

MOSS@S SENSE “PAGA COVID”: POLÍTICS MENTIDERS

El passat divendres dia 03-09-21, durant el Consell de la Policia, se’ns van confirmar que els moss@s ens quedaríem sense la promesa “PAGA COVID”, malgrat els compromisos de diferents polítics. Com sempre, compromisos públics incomplerts.

Enrere queda el confinament de la Conca d’Òdena, el confinament total per l’estat d’alarma, l’exposició a un virus letal sense mitjans de protecció, el confinament en ple estiu de les comarques del Segrià, o en ple hivern i festes Nadalenques del confinament de la Cerdanya o el Ripollès, fins als “botellots” d’aquest estiu posant en risc la integritat de molts companys/es i la salut pública pel risc de rebrot.

Segurament, hi ha infinitat de casos on el CME ha demostrat la seva professionalitat en la lluita vers la pandèmia, i quedaria prou justificada una compensació a tal efecte com en són mereixedors, sense cap mena de dubte altres col·lectius. Per desgràcia, es segueix maltractant de forma continuada al nostre col·lectiu.

El tema ja ve de lluny: tenim pendent una EQUIPARACIÓ AMB ALTRES COSSOS ESPECIALS, la qual està aturada i sense cap tipus de voluntat d’assolir-la. Estem cansats dels agraïments públics, merescuts sense dubte, però que no es reflecteixen en les compensacions merescudes, econòmiques o laborals… Aquest darrer desafecte vers el CME (sense la paga Covid-19), segurament tindrà un retorn. I els responsables no seran altres que aquells que governen i ens maltracten.

USCOP, ELS QUE HEM ESTAT AL TEU LLOC, ARA ESTEM AL TEU COSTAT

08 de Setembre de 2021

Share This Post

Posts Relacionats

USCOP