Som diferents, Som com tú!

Unió Sindical de Comandaments Operatius Mossos d’Esquadra

ESCALA INTERMÈDIA: LES GUÀRDIES O LES COBREM O LES DEIXEM DE FER!

 

Com ja us hem informat, i malgrat els missatges catastrofistes amb els quals d’altres organitzacions sindicals han volgut intoxicar al col·lectiu, el dia 23 d’aquest mes es reprendran les negociacions per a les millores laborals i econòmiques del Cos de Mossos d’Esquadra. Des de la signatura de l’acord, hem treballat en totes aquelles situacions que puguin sorgir i generar dubtes o greuges comparatius amb relació a l’aplicació de les millores ja establertes en l’acord signat el 31 de juliol.

Pel que fa a l’escala intermèdia, per part de la unió sindical majoritària al consell de la policia, en el que no oblidem, tenim la representació de l’escala intermèdia i com a signants de l’acord, us podem dir que ja hem solucionat la problemàtica dels caps d’unitat de la família professional d’investigació, i s’aplicarà una pujada de nivell retributiu igual que la resta.

S’està treballant de manera urgent i prioritària per nosaltres, és la situació en què es trobaran molts comandaments de l’escala intermèdia que fan les guàrdies internes de les mateixes ABP. L’acord ho deixa MOLT CLAR, quines són les guàrdies al CME, a tots els nivells, i així vam insistir en la negociació. Ara s’estan adonant de L’IMPORTÀNCIA DE L’ESCALA INTERMÈDIA AL TERRITORI, I EL SEU PAPER INDISPENSABLE PEL FUNCIONAMENT DEL DIA A DIA AL CME.

Tots aquells companys de l’escala intermèdia que en l’impàs des de la publicació, esteu per responsabilitat o obligació encara efectuant guàrdies que no estan recollides a l’acord, guardeu els correus i les graelles de comandaments, al igual que anoteu les guàrdies efectuades al full d’hores mensual. Qui estigui encara fent guàrdies les ha de cobrar.

Les guàrdies les ha de fer qui les cobra. O LES COBREM, O LES DEIXEM DE FER, ara toca moure fitxa a la DGP i Prefectura.
En cap cas s’entendria que en una mateixa situació, és a dir per estar de guàrdia, uns funcionaris cobressin i d’altres no. Podent-se donar la circumstància que un dissabte a les onze de la nit, mentre el comandament que està de guàrdia a la regió de Girona està a casa seva cobrant 8 euros l’hora per trucar i demanar de ser informat, un altre comandament que està de guàrdia interna de la seva ABP i que està gestionant un incident rellevant a canvi de RES. AIXÒ NO HO PERMETREM.

Així doncs, no us deixeu emportar per aquelles informacions que només generen malestar entre el col·lectiu i no aporten cap mena de solució, confieu en aquells que treballem per unes condicions laborals que puguin satisfer a tothom, i si algú us diu que aquest acord és una enganyifa, pregunteu-li on estava ell i els seus grans negociadors els darrers 15 anys.

 

LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!

Catalunya, 19-10-2023

 

Share This Post

Posts Relacionats

USCOP